Log indLog ud
Arrangement:

Skitur - Idre Fjäll 2022

Description:
SKITUR - IDRE FJÄLL

Afrejse fra klubben i Ørum:
Lørdag d. 12. februar.

Hjemkomst til Ørum:
Lørdag d. 19. februar.

Pris:
kr. 3900,- (heraf depositum kr. 1900,- der skal betales ved tilmelding.) Man er først tilmeldt, når vi har registreret betaling af depositum. Restbeløbet skal være betalt tirsdag d. 25. januar 2022.

Inkluderet i prisen er:
Transport med bus og færge.
Indlogering i hytter.
Liftkort til 6 dage på ski
Fuld forplejning under opholdet i Idre Fjäll.

Indkvartering
Vi bor i hytter med plads til 6-7 personer. (2 værelser med hhv. 2 og 4 køjer + 1 sovesofa i stuen). Hytterne ligger centralt både i forhold pisterne, og til indkøbsmuligheder. Al maden udleveres fra lederhytten, men tilberedes ude i de enkelte hytter.

Om Idre Fjäll
Idre Fjäll er et af Skandinaviens største ski-sportssteder, med i alt 28 km pister, fordelt på 40 nedfarter, på alle sider af fjeldet. Der er udfordringer til både begyndere og øvede skiløbere. Samtidig er området ikke større en at man hele tiden møder hinanden på pisterne, hvilket gør det til et meget hyggeligt skiområde. UngNorddjurs har lavet skiture til Idre Fjäll siden 1993, så vi kender området særdeles godt

Skiskole
Turen henvender sig til alle, uanset erfarings niveau. Flere af ungdomsskolens medarbejdere er uddannet ski-instruktører, og vil sørge for, at alle begyndere får lært at stå på ski, og at de øvede også får mulighed for at forbedre deres færdigheder i løbet af turen.

Ski-leje
Ski-leje er ikke inkluderet i prisen på turen, da det er meget individuelt hvilken pakke man ønsker. Ved at booke udstyr samlet på forhånd kan vi opnå en god grupperabat.

Yderligere Information
Har man spørgsmål ang. turen er man altid velkommen til at kontakte Leif Andersen (tlf.: +45 20 35 99 33 eller la@ungnorddjurs.dk)). Dette nummer kan også benyttes under turen.

Tirsdag d. 25. januar 2021 afholder vi informationsmøde om turen for alle deltagere, og deres forældre. Her vil vi gennemgå alle de praktiske detaljer, bestille skileje og svare på de spørgsmål der måtte være.
Video ID - Youtube - embeded:
Video ID - Vimeo - embeded:
enrollmentText:
Status:Holdet er fyldt
 1. Start:
  12. feb 2022
 2. Slut:
  19. feb 2022
 3. Ugedag:
  Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
 4. Tidspunkt:
  00:00 - 00:00
 5. Aldersgrænse:
  Ja
 6. Antal pladser ledige:
  0
 7. Pris:
  3900 DKK
 8. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
 9. Kategori:
  Hold i Allingåbro
  Hold i Grenaa
  Hold i Ørum
  Ture
 10. ID:
  T-3034
Underviser:
Leif Andersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: