Log indLog ud
Arrangement:

Skitur til Østrig 2022 **AFLYST**

Description:
Kære deltager på ungdomsskolens skitur
Vi er desværre nødt til at aflyse turen i uge 8. Det er simpelthen så ærgerligt. Det handler primært om at en stor del af de tilmeldte ikke har lov til indrejse i Østrig, da de ikke har fået et tredje vaccinestik. Samtidig er vi ikke sikre på, at vi ville kunne håndtere en situation i Østrig, hvor unge testes positive og således skal i karantæne og med alternativ hjemtransport. Vi er samlet en gruppe på 110 deltagere, så vi skal være meget heldige for at undgå det.
Vi har forhandlet med hotel og rejsebureau og tilbagefører dine indbetalinger til betalingskort. Har du betalt med mobile pay, kontant eller via kontooverførsel bedes du kontakte ungdomsskolens kontor 99888360 // ungdomsskolen@rebild.dk for at lave aftale omkring tilbagebetaling.

Med venlig hilsen
Jens Skov Jørgensen
Rebils UngdomsskoleVil du med på skituren?
Du kan være nybegynder, du kan være pro.. Der er plads til alle på denne fantastiske tur! Vi tager til Neukirschen i Østrig. Vi har ski på fødderne i fire dage, så der er masser af tid til at suse rundt på pisterne!
Der er infomøde onsdag d. 5. januar i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C. Der får vi styr på udstyr, værelser og de sidste detaljer.

Du kan finde Ski-infobrev, samtykkeerklæring og "ambulancebrev" på vores hjemmeside, lige her!
Video ID - Youtube - embeded:
Video ID - Vimeo - embeded:
enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 1-10-2021
 1. Start:
  18. feb 2022
 2. Slut:
  23. feb 2022
 3. Ugedag:
  Lørdag, Onsdag, Søndag, Mandag, Fredag, Tirsdag
 4. Tidspunkt:
  00:00 - 00:00
 5. Kategori:
  Ture og rejser
 6. ID:
  T-3
 7. Aldersgrænse:
  Nej
 8. Antal pladser ledige:
  1
 9. Pris:
  3250 DKK
 10. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser: