Log indLog ud
Arrangement:

Sciencecamp - Mars koloni

Description:
Science Camp - Mars koloni

Hvilke udfordringer ville man stå overfor, hvis man skulle lave en koloni på Mars? På denne camp tilbringer vi en weekend sammen for at undersøge hvilke problemer vi ville møde, hvis vi skulle kolonisere Mars, og hvordan vi kan løse dem. Du behøver ikke nogen særlige faglige kvalifikationer for at være med, bare du er nysgerrig, har lyst til at lære noget nyt og møde nye mennesker.

Campen er udviklet i samarbejde med Ungdommens Natruvidenskabelige Forening, som også underviser på Campen. Underviserne er alle unge der studerer fag i STEM kategorien.

Campen er delt op i 3 forskellige undervisningsspor. Ca. 14 dage inden campen, vil du modtage en mail, hvor du skal du vælge to ud af de tre spor, som du vil deltage i på campen. Derudover er der et socialt spor, som er fælles for alle.

Robot teknologi: Vi skal have hjælp af robotter, hvis vi skal overleve på Mars. Hvordan bygger vi en Mars-rover, så vi kan bevæge os rundt på planeten? Vi skal bygge og programmere robotter i Mindstorm og Shape Robotics.

Raket teknologi: Raketten, en mægtig maskine der gør os fri af jordens tyngdefelt og skyder os mod fjerne planeter. Vi skal bygge vandraketter, skyde dem af og vi skal udregne en kurs og en bane, så vi havner det rigtige sted.

Geografi og Biologi: Vi har brug for mad for at overleve, men hvad kan man dyrke på Mars og hvordan gør man? Hvordan smager en rum-kartoffel og hvilket måltid kan vi lave af råvare der er dyrket på Mars. Hvad er Mars lavet af? Vi skal lave geotekniske undersøgelser og tage jordprøver.

Social: Vi skal se en science-fiction film, lave mad, spille spil, lytte til kloge folk og lære hinanden at kende.

Prisen inkluderer fuld forplejning og materialer til undervisningen.


Underviser: Christian Sarner f. 1992
Video ID - Youtube - embeded:
Video ID - Vimeo - embeded:
enrollmentText:
Status:Holdet er fyldt
 1. Start:
  25. jan 2020
 2. Slut:
  26. jan 2020
 3. Ugedag:
  Lørdag, Søndag
 4. Tidspunkt:
  10:00 - 10:00
 5. Kategori:
  VIDENSKAB
 6. ID:
  FU19 067
 7. Aldersgrænse:
  Ja
 8. Antal pladser ledige:
  0
 9. Pris:
  399 DKK
 10. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser:
Christian Sarner
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: